Ana Sayfa

Kurumsal

Ürünler

Projeler

E-Katalog

Blog

İletişim

Bahçe Ekipmanları ve Süs Havuzu Blogu
English Türkçe
Tülay Aktaş Cad. No: 1/D Narlıdere, İzmir/TÜRKİYE
Pzt-Cum: 9:00 - 18:00 Cmt: 9:00 - 13:00
+90 (232) 238 43 33

Sitemizde Arayın

Modern Süs Havuzları Nasıl Olmalıdır?

Modern Süs Havuzları Nasıl Olmalıdır? Modern Süs Havuzları Nasıl Olmalıdır?

Süs havuzları, bahçelerin tamamlayıcı unsurlarıdır. Sadece park ve bahçelerde değil, nitelikli konut projelerinde de sıklıkla karşımıza çıkan süs havuzları sayesinde günün tüm yorgunluğunu atmak mümkündür. Havuzun yanı başında konumlandırılan oturma alanları sayesinde suyun yatıştırıcı sesini dinlemek, günün yorgunluğunu atarak görsel bir şölen yaşanır. Süs havuzları bulundukları mekanlara modern bir görünüm katan mülkün değerini artıran önemli mimari bileşenlerdir.

 Modern Süs Havuzlarının Görsel Şöleni

Süs havuzları artık içerisinde balıkların yaşayabildiği, kaplumbağaların dolaşabildiği nitelikte düşünülmektedir. Estetik açıdan oldukça büyük bir çeşitliliğe sahip olan süs havuzu modelleri kişinin tercihine bağlı olarak değişir. Genel olarak son yıllarda tercih edilen süs havuzları modelleri klasik beyaz renkten farklı renkleri olan yere gömülü olmayan ve suyun aktığı noktada bir objesi bulunan havuzlardır. Su bazen bir yunusun ağzından bazense bir meleğin kanatlarının arasından akar. Stil sahibi mülklerin tamamlayıcı unsuru olan bahçe havuzu modelleri bahçenin büyüklüğüne göre farklılaşabilir. Büyük bahçelerde gömülü olmayan modeller tercih edilirken görece küçük bahçelerde havuz toprak kazılarak oluşturulabilir.

 Modern Sus Havuzlari Nasil Olmalidir

Bir Akarsuya Ne Dersiniz?

Küçük bahçelerde sıklıkla kullanılan süs havuzu modelleri bahçenin köşesine konumlanan ve toprak kazılarak oluşturulan modellerdir. Daha çok doğal bir akarsuyu andıran modellerde yer kaplamamak adına havuzun devamı yere paralel şekilde oluşturulur. Böylelikle yerden tasarruf edilirken şık bir görüntünün elde edilmesi sağlanır.

Ortasından Su Fışkırmayan Model Olur mu Hiç?

Süs havuzlarının en çok tercih edilen modellerinden bir diğeri ise en modernlerinden sayılan, ortasından su fışkıran su fıskiyelerine sahip modellerdir. Yuvarlak hatlı modeller daha çok büyük bahçeli mülklerde kullanılır. Süs havuzları arasında en çok tercih edilen modellerin başında gelen yuvarlak modeller ahşaptan mermere kadar pek çok farklı maddeden yapılabilir. Bahçesi elverişli olan tüketiciler bahçe havuzu tercihlerinde iç içe geçen modelleri tercih edebilir. Bu modelde bir ada havası yaratmak için süs havuzları iç içe geçer. Etrafı uygun peyzaj ile tamamlanan havuzlar mülkün değerini artırırken yaşayan kişiye huzur verir. Ev bahçelerinden iş yerlerine kadar pek çok alanda kullanılabilen süs havuzlarının kurulumu oldukça basittir. Ölçü alındıktan sonra kurulum aşamasına geçilir ve bir gün içerisinde havuzun kurulumu tamamlanabilir.


Havuz Ekipmanları, Sauna Malzemeleri, Hazır Süs Havuzları ve Bahçe Ekipmanlarında
Türkiye'nin En Güvenilir Markası Poolline

 

pekcan logo 2022Pekcan Havuz, başta yüzme havuzları yapımı olmak üzere tüm havuz türleri, keyif mekanları olarak kullanılan sıcak, soğuk, ıslak ve rahatlama mekan tasarım ve mühendisliği konusunda İzmir merkezli hizmet veren bir Türkiye'nin lider mühendislik firmasıdır. Pekcan Havuz, havuz yapımı, havuz bakımı, spa ve sauna yapımı, Türk hamamı yapımı konularında çeyrek asırdan fazla bir deneyime sahiptir. Poolline markası, Pekcan Havuz'un on yıllar içinde çizimden, anahtar teslimine kadar yer aldığı binlerce proje ile havuz ekipmanları ve malzemeleri, süs havuzu ekipman ve malzemeleri, spa&wellness ekipman ve malzemeleri, peyzaj-bahçe ekipman ve malzemeleri hakkında edindiği yoğun bilgi ve tecrübesi ile ortaya çıkmış, Türkiye'nin en güvenilen havuz, süs havuzu, spawellness ve bahçe ekipman ve malzemeleri markasıdır. Sitemizde inceleyeceğiniz tüm Poolline ürünlerini yine Pekcan Havuz markası ve online havuz malzemeleri ve havuz ekipmanları satış sitesi olan www.havuzdayim.com sitesinden en uygun ödeme koşulları ile satın alabilirsiniz.

Pekcan 1994den beri